Stavgång

Måndagar kl. 9.30

Här hittar ni oss

Vi vill vara en öppen kyrka för alla. En kyrka som inbjuder till gemenskap både i gudstjänster och i andra samlingar.
Vi hoppas att du har möjlighet att besöka våra gudstjänster eller någon annan av våra samlingar. Välkommen!
Under sommarmånaderna juni-augusti finns all vår verksamhet här; ”Greagårdskvällar” på lördagar och gudstjänster på söndagar. Under juli och de två första veckorna i augusti har vi även våffelkvällar

In English

We want to be an open church for all. A church that invites community both in religious services and other activities.
We hope you have the opportunity to visit our services or any other of our activities. Welcome!
During the summer months from June to August are all our activities in this place; "Greagårdskvällar" on Saturdays and church services on Sundays. During July and the first two weeks of August, we also have waffle evenings

Vittna på nätet

Vår kyrka har ett Facebook konto

Gilla dela och var aktiv

Vi ska försöka lägga upp nyheter och annonsering på facebook.

Instagram, där finns vi ochså!

Ta bild med mobilen och visa oss Gud

Har du Instagram skriv då tex #Gud #missionskyrkan #bengtsforsmissionskyrka så ser vi din vittnesbörd.

Är du en twittrare? ett tweet passar bra för visdoms ord och citat.