Meny Stäng
december17

Varmt välkomna!​

Välkomna till vår “nya” hemsida och vår kyrka det händer mycket nu i juletider.  Tex 9/12 Julfest för stora och små. Nyårskonserten den 31/12, varmt välkomna!
bild-23

Vår "nya" hemsida.

Hoppas du kommer märka skillnaden, den sitter på “insidan”. Sidan är nu med en kalender du kan dela varje aktivitet var för sig. Läs om hur.
bild-35

Vad vill du berätta?

Har du något du vill berätta om med eller utan bild, har du en bild du vill dela med dig av? Ge oss möjligheten att berätta ditt vittnesbörd på bloggen.

Välkommen på de aktiviteter som passar dig och på Gudstjänster
Vi samlas även till bön och samtal i kyrkan varje söndag
kl. 20.00. Välkommen att uppleva gemenskap.
Från himlens höjd jag bringar bud till jordens folk från Herren Gud.
Jag ropar ut med frid och fröjd Ett glädjebud från himlens höjd!
Skjuts till Kyrkan? Ring 0531-101 84
(telefonen är omkopplad).

Tänd ljus, ett ljus ska brinna för hoppet på vår jord, den skimrande planeten, den stjärna där vi bor. När några trotsar mörkret kan framtiden slå rot. Ett ljus är tänt

Pastorn har ordet

Vad väntar du på?

Så här kan vi säga till varandra och fråga med undring: Vad väntar du på? Adventstiden handlar om den här väntan och längtan som Bibeln beskriver.
En väntan på att Han, Messias som var lovad att komma från Gud skulle komma och rädda oss från undergång och fördärv.

I en bokkatalog inför den här julen finner jag en barnbok som har fått titeln ”Den lilla åsnan”.
Det var en åsna som bar Maria hela vägen till Betlehem den här julen för över två tusen år sedan.
Den här lilla åsnan bar Mästaren som skulle födas. Och jag tänker att just precis så är det också i dag.

Det kan synas vara litet och obetydligt det som vi har att komma med, men när vi får bära med oss Jesus till människor i vår tid så betyder inte vår förmåga någonting.
Då handlar det enbart om vem vi bär fram.
Jag väntar på att Jesus än en gång skall bli mäktigt synliggjord för oss som är i församlingen, men också för de som vi möter på vår väg.
Väckelsen börjar med advent där vi på nytt får se vår frälsare Jesus Kristus som vi väntar på!

God och välsignad jul!

Pastor Åge